Voorlichtingsactiviteiten

Online Open Avond

De link om de Online Openavond te kunnen volgen op maandag 15 februari vanaf 19.00 uur is:
[ https://youtu.be/qyykuNw-QQM ]

Duurzame Tour

In de maanden november en december gaan we met onze elektrische auto naar de basisscholen. Duurzaam, want dat willen we als school uitstralen. In het gebouw en tijdens de lessen.
Omdat door het coronavirus leerlingen van groep 8 ons schoolgebouw niet mogen bezoeken, komen wij naar ze toe.


Infoavonden

“Het Vechtdal College komt bij je thuis.”
Niet in levende lijve, maar digitaal. In november en december worden vier infoavonden gehouden voor de ouders van leerlingen in groep 8.
Voor deze live YouTube-uitzendingen van ongeveer een uur krijgen de ouders een link toegestuurd door de basisschool.
Wie die link niet krijgt maar wel graag de infoavond wil meemaken kan contact opnemen met Johan de Ruiter: j.druiter@vechtdalcollege.nl

Stel een vraag

Als ouders een vraag hebben die niet te vinden is op de pagina Vraag & Antwoord kunnen ze die stellen per e-mail.
Het e-mailadres is info@hallovechtdalcollege.nl

Live-challenge *GAAT NIET DOOR*

In maart strijden basisscholen tegen elkaar tijdens een live-challenge. Leerlingen kunnen punten verdienen tijdens deze online avondshow en de school met de meeste punten gaat met de hoofdprijs aan de haal.
Beleef het mee via YouTube.

VIP-vrijdag

Met een klas of grote groep onze school bezoeken kan niet, maar…. jij en je ouders kunnen dat wel! Iedere vrijdag is het VIP-vrijdag. Jullie worden in een sfeervolle ruimte ontvangen, krijgen een VIP-behandeling en kunnen in drie kwartier de highlights van de school bekijken.
We zijn druk bezig de achterstanden weg te werken die we door de lockdown hebben opgelopen. Dat betekent dat we ook op woensdag en de eerste dag van de voorjaarsvakantie present zijn. Voorlopig kunnen we geen nieuwe aanmeldingen verwerken, maar je ouders kunnen altijd contact opnemen met j.druiter@vechtdalcollege.nl  om te kijken of in mei of juni nog iets mogelijk is.